terrovin

Terrovin by Wouter De Bakker

Doe jezelf of iemand anders een wijnabonnement of -pakket kado.  Je kan hierbij kiezen uit verschillende formules:

Wijnabonnement

Je ontvangt aan het begin van ieder seizoen (lente-zomer-herfst-winter) een selectie van 6 wijnen.  Deze wijnen staan voor authenticiteit en zijn geselecteerd in functie van de seizoenen.

Prijs: 300 euro incl. btw (incl. levering aan huis)


Kennismakingspakket

Je ontvangt een selectie van 6 topwijnen waarvoor Terrovin staat.  De unieke kans om kennis te maken met de diversiteit van het gamma.

Prijs: 80 euro incl. btw (incl. levering aan huis)


Bulles nature pakket

Je ontvangt een selectie van 6 natuurlijke schuimwijnen gaande van pétillant naturel, méthode ancestrale tot non degorgée en sans soufre. 
De meest natuurlijke wijnmakers komen aanbod zoals: Jean-Paul Thévenet, Stefano Menti, Jeff Coutelou en de Beaufort broers.

Prijs: 100 euro incl. btw (incl. levering aan huis)


Je ontvangt een selectie van 6 top Champagnes.
Het uithangbord van grote meesters zoals Emmanuel Lassaigne, Michel Fallet, Jean Laurent, Charlot …

Prijs: 200 euro incl. btw (incl. levering aan huis)

Champagnepakket


Je ontvangt 6 topwijnen uit de Jura regio.  Wijnen gemaakt van inheemse druivensoorten als Savagnin, Chardonnay, Poulsard en Trousseau die je laten wegdromen naar deze prachtige streek.

Prijs: 130 euro incl. btw (incl. levering aan huis)

Jurapakket


Je ontvangt 6 exclusieve ‚Ox’idatieve wijnen van wijnmakers die deze stijl perfect beheersen zoals Patrick Meyer en Etienne Thiebaud.   Uitzonderlijke wijnen die dankzij hun rijping in oxidatief milieu uitgroeien tot ware meditatiewijnen met een grenzeloze complexiteit.

Prijs: 120 euro incl. btw (incl. levering aan huis)

Ox pakket


Je ontvangt 6 exclusieve zoete wijnen geoogst in verschillende stadia van rijping, gaande van laat geoogst tot extreem aangetast door botrytis.  Naast een uitgesproken persoonlijkheid hebben de flessen één gemeenschappelijke karaktertrek: ondersteunende zuren die van deze wijnen tongballerina’s maken.

Prijs: 120 euro incl. btw (incl. levering aan huis)

Botrytis pakket


Hoe bestellen?
Schrijf het bedrag van het pakket of abonnement over op KBC-rekening: BE19 7380 2011 6812 van Terrovin met vermelding van het type pakket.  Mail uw leveringsadres door naar info@terrovin.be en je ontvangt binnenkort je pakket thuis.


info@terrovin.be • +32 498 15 67 62