terrovin

Terrovin by Wouter De Bakker

Olmo Peeters - TERROVIN - HR 11.jpg

Homemade

Natuurlijke fermentatie is een proces waarbij suikers en wilde gisten worden omgezet in een complexe sprankelende drank die lang kan bewaard worden. Denk maar aan Kéfir en Kombucha. Deze dranken worden omschreven als alcoholvrij, maar bevatten wel een minimum aan alcohol < 0,9 % door het gistingsproces.  Wouter brouwt ook natuurlijke limonade op basis van citroen en vlierbloesem.  Deze alcoholvrije pétillants bevatten nauwelijks suiker en zijn heerlijk verfrissend. In niets te vergelijken met de commerciële limonades op de markt.  Door de natuurlijke fermentatie is deze drank rijk aan gezonde bacteriën en vitaminen die goed zijn voor de darmflora, spijsvertering en het immuunsysteem versterken.


Homemade - Citroen Pétillant - 2016

uitverkocht

wijnsoort: alcoholvrije pétillant
beschrijving: pétillant op basis van natuurlijke gisting en maceratie van biologische citroen en pompelmoes
opvoeding: op damjan
inhoud: 75 cl.


Homemade - Vlierbloesem Pétillant - 2016

uitverkocht

wijnsoort: alcoholvrije pétillant
beschrijving: pétillant op basis van natuurlijke gisting en maceratie van biologische citroen, pompelmoes en vlierbloesem
opvoeding: op damjan
inhoud: 75 cl.


Homemade - Rode wijnazijn

€ 7,44 excl. btw

wijnsoort: wijnazijn
beschrijving: wijnazijn verkregen op basis van rode natuurwijn en maceratie van aardbei
opvoeding: op damjan
inhoud: 50 cl.